marți, 9 aprilie 2019

K-suite :: OBD2 Diagnoza Auto

     K-suite :: OBD2 Diagnoza Auto   se compune din KESS firmware 5.017 si KTAG firmware 7.020.Cele doua programatoare nu au tokenuri si pot fi utilizate de un numar nelimitat de ori.Ele utilizeaza varianta de software 2.23 care are internet SAFE,deci chiar daca ne vom conecta accidental la net cu unul din programatoare cuplate pe USB ,ele nu vor suferi daune.Este suficient sa inchidem programul si sa il redeschidem ,de aceasta data fara conectare la net si programatoarele vor functiona corect.
   Cele doua programatoare sunt complementare.In timp ce primul programator acceseaza ECU pe OBD,al doilea este destinat pentru accesarea prin conexiune BDM sau Jtag.Aceasta permite sa efectuam lucrari pe o gama foarte larga de ECU din domeniul auto,de la cei mai reprezentativi producatori.
   Ambele programatoare vin dotate cu toate accesoriile necesare (cabluri de legatura,mufe si adaptoare) utilizarii lor.
   Pe DVD de instalare se afla fisierul HELP ,care este actualizat si contine multe informatii noi privind modul de acesare ECU.
   K-suite este o solutie integrata, care prezinta si un avantaj financiar ,pretul sistemului fiind mai mic decat daca am cumpara celedoua programatoare separat.

Niciun comentariu: