sâmbătă, 16 iunie 2018

VVDI Prog - upgrade and adapters

    Videoclipul prezinta modul in care facem update la programatorul VVDI  de la Xhorse.Aceste updateuri apar cu regularitate si sunt free. Astfel daca atunci cand a fost lansat avea versiunea de software 4.5.0,in prezent cea mai noua versiune la ora actuala este 4.6.9.Aceste noi versiuni cuprind eliminarea unor buguri de functionare in urma feedbackului operational, adaugarea de noi deviceuri pe care le poate citi si scrie (memorii,flashuri si procesoare), si algoritmi noi pentru diverse modele si marci auto.

     Arhitectura modulara a programatorului face ca acesta sa fie foarte maleabil pentru noi functii. Avand la baza cele trei porturi diferite de comunicare putem folosio gama variata de adaptoare care expandeaza capabilitatile programatorului. Spre finalul videoclipului am prezentat cateva din acestea, accentuand pe destinatia si modul lor de utilizare. Puteti vedea intreaga gama de adaptoare care echipeaza programatorul , downloadand manualul de utilizare de pe linkul prezentat mai sus.  

   Programatorul prezentat este unul din cele mai moderne ,si chiar daca pretul lui pare mare,el este foarte modest in comparatie cu alte produse din aceeasi categorie.Astfel, pentru a putea face aceleasi operatiuni ar fi necesar sa avem doua -trei programatoare diferite ,al caror pret depaseste cu mult ce al VVDI. De aceea cred ca este o investie foarte eficienta pentru cei care au ca obiect de activitate electronica auto.

Niciun comentariu: