duminică, 30 iulie 2017

Mpps V18 - review

    Noua versiune V18 a cunoscutei interfete de chiptuning Mpps are un meniu mai amplu , cuprinzand marci si multe modele noi . De asemenea poate citi acum si procesoarele Tricore din modelele de ECU EDC17 .
     Ca interfata grafica mosteneste designul de la versiunile anterioare , fiind user friendly.Software se instaleaza foarte usor ,si nu necesita loader ca la versiunea V16.Modul de instalare il puteti urmari vizionand videoclipul de mai jos.
      Interfata vine dotata cu o mufa speciala pentru accesarea procesoarelor Tricore.Putem alege viteza de citire si scriere .O citire/scriere slow speed este recomandata pe masina , iar atunci cand facem acest lucru in atelier , recomandabila este fast speed .
       Din testele pe care le-am facut , am verificat capabilitatea citirii si scrierii flashului la PSG 16.
Asa cum am subliniat si in videoclip , este bine sa citim comenturile inainte de a da read . Astfel , pt PSG 16 se recomanda doar in bench , adica inainte de a o monta pe masina.
         Interfata poate fi achizitionata de AICI .
Consider ca raportul dintre functionalitatile interfetei si pret este unul ridicat ,  ceea ce face ca sa devina una dintre prioritatile de achizitie pentru atelierele care fac astfel de lucrari.




Niciun comentariu: