sâmbătă, 28 iulie 2018

Set up bluetooth connection for VAS 5054

      In tutorialul pe care il prezint in aceasta postare se poate vedea modul in care setam conexiunea bluetoth pentru interfata VAS 5054A .Desi adaptorul care trebuie folosit nu are o raza foarte mare de acoperire ,limitandu-se la 5-10 m in functie de conditiile particulare ale locului in care facem diagnoza ,aceasta conexiune este utilizata pentru ergonomia operatiunii .In unele cazuri aceasta poate dura mai mult timp si impune tehnicianului pozitii incomode de lucru.O putem utiliza si in cazul in care utilizam medii de stocare externe pentru filele SGO sau pentru salvarea logurilor finale.

     Asa cum am subliniat in cadrul tutorialului, aceasta conexiune se poate realiza doar cu interfete de calitate superioara.Acestea contin modulul bluetoth.Suplimentar ,la achizitia unei astfel de interfete este necesar sa verificam prezenta chipului OKI si a flashurilor Samsung.Interfetele care sunt dotate cu aceste componente pot utiliza si protocolul UDS, specific modelelor auto dupa 2014.


   Interfata folosita in tutorial este achizitionata de la OBD2 Diagnoza Auto . Va prezint in imaginile urmatoare arhitectura acesteia .

https://www.diagnoza-auto.net/products/vas-5054a/

https://www.diagnoza-auto.net/products/vas-5054a/

https://www.diagnoza-auto.net/products/vas-5054a/

     Voi continua seria de tutoriale privind aceasta interfata deoarece ea reprezinta o etapa superioara a diagnozeipe gama VAG.




Niciun comentariu: